torstai 27. kesäkuuta 2013

Täällä taas!!

No moi!!

Puolisen vuotta vierähti. Odottelin inspiraatiota, väsyin, kyllästyin..? Tiedä tuota, mutta uudella innolla mukana taas :) Koti on jäänyt vähemmälle huomiolle, kun lapsi, työt ja muut kiireet vievät mennessään. Siivoaminen on ollut pitkään parasta sisustamista (kunhan vain aina jaksaa ja viitsii). Ehkä oli aika ottaa vähän rennommin. Rentous näkyy myös kuvissa: ne eivät ole viimesen päälle, mutta ehkä niiden tunnelma korvaa paljon?


Mutta mikä sai puolen vuoden jälkeen innostumaan taas? Samat peltirasiat, lasipurkit, värikkäät lahjapaperit, pieni punainen kiikkutuoli.. Ne samat arkea piristävät jutut, kuin puoli vuotta sittenkin!


Minua voit seurata nyt myös instagramissa! 

Palataan asiaan! (:
12 kommenttia:

 1. Aaaw ihania kuvia :3

  www.iivariblog.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Iivari :) Tulen kyllä vierailulle blogiisi :)

   Poista
 2. Kivaa kun jatkat taas blogia. :)Sun kuvat on vielä ihanampia kuin ennen. Oot selkeästi kehittynyt kuvaajana. Ja teidän koti on kaunis, sellainen joka oikeasti näyttää sisustuslehden kodilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leenu :) Nyt on taas ihan uudella innolla tekemässä tätä juttua :)

   Poista
 3. Hei ja kiva kun palasit! Innolla odotellaan ihania juttuja :) Tuo instagram ois niin nasta juttu vaan plaah ei toimi tällä luurilla..Noh, mutta kiva katsella toisten kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sirpa :) Instagram on kyllä tosi kätevä, pienellä vaivalla saa tosi kivoja kuvia. Ei muuta kuin uutta luuria hankkimaan ;)

   Poista
 4. Sulla on Suvi aivan ihastuttava tyyli! :)

  VastaaPoista
 5. Niin sitä pitää!!! Rennosti vaan!

  <3 Outi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kanssa jutteleminen oli kyllä viimeinen sysäys aloittaa uudelleen :) Kiitti siitä!! :)

   Poista