keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Liitutaulutarra

 Moi!

Mitä kuuluu? Ainakin ilmat ovat olleet suotuisat, vaikkakin en ole itse niistä päässyt nauttimaan, kun nyt minä olen vuorostani kipeänä. Mutta ehtiihän tuota. 


Innostuttiin taas vaihtamaan järjestystä, mutta sille on ihan järkevä selitys ;) Nimittäin tuo vanha sänky tuotiin olohuoneeseen sohvaksi, jos joskus vaikka kävis niin, että olis paljon vieraita niin ei tartte kenenkään lattialla istua. Joten siis, tervetuloa meille, meillä ei tartte istua lattialla. 
Tehtiin joku aika sitten amazoniin tilaus ja löysin sieltä kauan havittelemaani liitutaulutarraa. Maksoi noin 8euroa 45x200cm kokoinen rulla. Vanhat ikkunanpokat sai siis käyttöä. Mutta sitä tarraa on ihan tosi paljon vielä jäljellä, mihinkähän sitä seuraavaksi teippailisi? 


 Monet ovat maalanneet lastenhuoneen seiniä liitutaulumaalilla. Mutta miten opettaa lapselle, että tähän seinään saa piirtää, mutta tähän seinään ei. En tiedä, onko kokemuksia? :)


4 kommenttia:

 1. Voiko tuota tarraa laittaa maalin sijasta seinään, kuulostaisi helpommalta kuin maalaaminen. Onko miten vahvaa ja laittaisitko itse lastenhuoneen seinälle? Millaisina paloina sitä myydään?
  Kivalle näyttää pokassakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Eevuli! :) Tarraa voi laittaa seinään, on kyllä ihan tukevaa. Senhän saa helposti pois, mutta tiedä sitten lähteekö maalit seinästä samalla? Kannattaa googlettaa, eri kaupat myy erikokoisina paloina. Amazon myy 45x200 kokoisina rullina. Itse en ehkä laittaisi suoraan seinään, toimii lasten kanssa ehkä paremmin liikuteltavana "tauluna" :)

   Poista
 2. Blogistani löytyy sinulle tunnustus! :)

  VastaaPoista