sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Sipsii

Vähän sipsii ja dippii, telkku auki ja tädää, vapaailta on valmis (: Tommi sai joululahjaksi sipseille ja poppareille omat kulhot ja tänään piti ihan vain sen takia täyttää ainakin toinen, että saisi ne jo käyttöön. Syöminenhän on tässä tapauksessa ihan toisarvoista ;) 

Nämä kulhot on Askon valikoimista, ja aika monessa blogissa näitä on vilahdellutkin. Vielä pitäisi samaan sarjaan kuuluva valkoinen karkkikippo metsästää jostain. 
Saatiin lahjaksi monta elokuvalippua. Torstaina katsottiin Hobitti ja huomenna pitäisi päästä katsomaan paljon kehuttu Piin elämä. Tähän lomailuun alkaa jo ihan tottua! :) Huomenna myöskin juhlitaan uutta vuotta yhdessä ystävien kanssa ja Emmiina pääsee näkemään elämänsä ensimmäiset raketit. Huomiseksi pitäisikin hankkia lapselle kuulosuojaimet (pinkit), jos vaikka sattuu pelko iskemään. Ja onhan ne ihan mahdottoman söpötkin ;)

6 kommenttia:

 1. Täällä on myös vietetty sipsipäivää. On jo ihan ähky joulusuklaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy kyl todeta, että vaikka minä olen suklaan suurkuluttaja niin alkaa kyllä tulla jo siinäkin raja vastaan :)

   Poista
 2. Hitsi, kun mää en tajunnut käydä täällä blogissa ennen eilistä!!! Olis maistunut sipist vielä paremmille, kun olisin tiennyt noiden kulhojen historian! :) Mutta ne on tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän takia meidän pitää pitää sipsi-ilta!

   Poista
 3. Mä olen himoinnut noita kulhoja jo pitkään, mutta tarjolla olevat värit eivät ole olleet oikein mieleeni. Nuo valkoisethan ovat hienot! Onko tekstikin valkoista vai onko siinä hopeaa tai harmaata? Pitää varmaan käydä katsomassa jos lähimmässä Askossa olisi noita tuon värisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teksti on hopealla. Minäkin tykkään eniten tuosta väristä :)

   Poista