sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Muutamia kuvia ja selityksiä

Moikka! Ja kiitos teille kaikille ihanille, jotka jo olette osallistuneet arvontaani! Ja ne kaikki piristävät kommentit, kiitos niistäkin! :) Arvonta-aikaa on vielä mukavasti, joten vielä ehdit osallistua :)

Hassua, että tästä blogin pitämisestä on tullut niin mukava harrastus. Alussa kun olin vähän epäileväinen ja päätin vain kokeilla :) Koukkuun jäin! On kuitenkin vähän pelottavaakin avata oman kotinsa ovet ihan kaikkien nähtäville. Se onni tässä kuitenkin on, ettei kaikkea ole pakko näyttää. Esimerkiksi eteisen kamalaa vaatekaappia, pyykkivuoria tai pölypalleroita ympäri kämppää. 

Joku voi tietysti pitää tätä typeränä ja turhana harrastuksena. Mutta miksi kaiken täytyisi olla jotenkin tärkeää ja kehittävää? Ja onko harrastusten tarkoitus edes olla mitenkään älykästä? Miksei riitä selitykseksi, että tämä blogin pitäminen nyt vain on niin mukavaa! 

Hyvää alkavaa viikkoa ja kaikkea hyvää! 
7 kommenttia:

 1. Ihan samoilla ajatuksilla aloitin myös oman blogini ja niinkuin sanoit - se koukutti heti!
  Jokainen saa tehdä blogistaan juuri sen näköisen kuin haluaa ja paljastaa kodistaan juuri niin paljon kuin haluaa. Siitähän bloggailusta on kyse, omasta halusta :)
  Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi näin! :) Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Sinulle olisi haaste blogissani ;)

  VastaaPoista
 3. Juuri niin. Minäkin mietin samanlaisia juttuja. Mutta onneksi kameran linssiin voi rajata juuri sen verran kun tohtii. Mä nyt täällä ihmettelen, että miten minä nyt vasta tänne löysin...

  VastaaPoista