maanantai 22. lokakuuta 2012

Uusi olkkari ja vuodatus.

No moi! Viimeinkin on jotain kuvattavaa. Käytiin lauantaina Ikeassa ja pistin olkkarin kalusteet vaihtoon ja tilalla on vain ihanaa valkoista. Nyt ei ole varaa vaihtaa tyyliä vähään aikaan ;) Tosin, vielä olis Tommin työpöytä, joka pitäis saada pois meiltä. En vain oikein tiedä, mitä mieltä Tommi on siitä.

Olen kyllä sitä mieltä, että pelkkä valkoinen on vähän liian kolkkoa, joten aion saada tänne väriä pienillä yksityiskohdilla. Mutta voi vitsi, että olen tyytyväinen taas!

Kaikkia nurkkia en vielä ole ehtinyt kuvailla, mutta tässä esimakua. Mietin tuossa, että tämä päivitys pitäisi aloittaa jollakin vähän syvällisemmällä ja henkevämmällä kirjoituksella. Ettei vain kukaan ajattelisi, että olen ihan tällainen pintaliitäjä, jolle ei merkitse mikään muu kuin tavaramäärä ja kodin irtaimisto. Sitten ajattelin, että antaa olla. Mitä sitten, vaikka kirjoittaa pelkästä hömpästä ja turhasta? Mitä sitten, vaikka olenkin niin hurjan iloinen uudesta sohvapöydästä? Miksi kaikesta pitää ajatella, että mitä hyötyä siitä on? 

Elämässä kyllä riittää tarpeeksi huolia ja murheita, joten  meillä on varaa nauttia näistä pienistä iloista.
Vai mitä? 

5 kommenttia:

 1. Vau! Hyvälle näyttää! Pitää päästä kyllä ihan livenä kattomaan uudet kalusteet ja ennen kaikkea uusi järjestys ;)

  VastaaPoista
 2. Mulla samanlainen sohvapöytä, erivärisenä vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annikki, millon tuut? (=

   tinttara, toi onkin tosi kiva pöytä ja kaiken lisäksi niin halpakin :D Maksettiin 19,90 (=

   Poista
 3. Mulla on usein tuo sama tunne, että olisi kiva kirjoittaa että "tänään ei mikään suju, kämppä on sekaisin ja kaikki menee päin mäntyä" :) Ehkä vielä joskus kirjoitankin ! Kivoja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ehkäpä joskus pitäisikin laittaa tänne kuvia sotkuisesta kämpästä, pyykkivuoresta ja pölypalleroista! (=

   Poista