perjantai 28. syyskuuta 2012

Kollaasi

Moi! Me lähdetään tänään Pohjanmaalle viikonlopun viettoon. Ennen sitä ajattelin kuitenkin nakata matot pihalle ja tehdä pikasiivouksen. Kivaa tulla siistiin kotiin! Kotipuolessa olisi luvassa synttäreitä, shoppailua ja nukkumista! :) Lauantaina kolutaan läpi kaikki Ylivieskan sisustuskaupat ja kirpputorit. Jeeee!! 

Olen haaveillut jo pitkään taulukollaasista, mutta ei ole ollut sopivia kehyksiä eikä kyllä liiemmin kuviakaan. Sain kuitenkin ajatuksen ihanasta Tyttö sinä olet tuhti -blogista, jonka löydät täältä. Olen koonnut teksteistä kollaasin, koska tuntui vaikealta löytää kehyksiin sopivia kuvia. Samalla innostuin tekemään säkkikankaasta pienen pöytäliinan. En jaksanut tehdä sitä turhan tarkasti, joten se ei kestä lähempää tarkastelua (=

Niin ja tässä välissä olisi sopivaa toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lukijat :) Teitä on tullut pienessä ajassa monta lisää! Se innostaa jatkamaan :) 

Hyvää viikonloppua ja kaikkea hyvää!4 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista! Tykkään! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi, ihana koti.... ihanaa kaikki!! Tulen piipahtamaan ja imemään ideoita vastaisuudessakin. Laitoin sinut blogiini seurantaan, se lienee ok? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista!! :) Piristit päivääni, kiitos siitä :) Ja kaikki on ok :D

   Poista