lauantai 4. elokuuta 2012

Savonlinna

Ihana lomapäivä Savonlinnassa! Kauniita maisemia, ihania pikkuputiikkeja ja parasta seuraa, ei kai siis päiväänsä voisi paremmin viettää? Kiitos Annika! :)
Kaupoista ihanin oli ehdottomasti AmandaB! Liike sijaitsi aivan Savonlinnan keskustassa ja se oli niin valtava! Outlet yläkerrassa. Mieli meinasi mennä ihan sekaisin :) Ja miksei joka kaupasta saa tällaisia ostoskasseja? 


Nämä tarttuivat kaupasta mukaan. Söpöt pikku lasipurkit (yllätysyllätys) 2,90 kpl. Ehkä laitan niihin ranskanpastilleja? Lisäksi nuo vaaleanpunaiset lautasliinat, 2,60. Kierrettiin myös antikvariaatteja ja lopulta löysin sen, mitä olin jo kauan etsinyt! Torey Haydenin Sähkökissa. 


Mikä ihana päivä! Ensi viikko vietetäänkin loman merkeissä, kun Tommi pitää vielä kesän lopuksi viikon miniloman. Ensi viikolla lähdetään emmiinan kanssa tutustumaan päiväkotiin. Äitiä jännittää! Kuukauden päästä olisi myös luvassa Emmiinan ensimmäiset synttärit eli täytyisi alkaa niitäkin suunnittelemaan :) Kaikenlaista mukavaa, jännittävää ja uutta tiedossa. Mutta palaamisiin ensi kertaan! :) 

1 kommentti:

  1. Halpahallin sisustusmyymälässä oli amandaB:n ihana ompelurasia, jossa oli ihana Singerin kuva♥ ja makso vaan semmoset 40e alennuksessa </3 -.-

    VastaaPoista