sunnuntai 26. elokuuta 2012

Kiitoksia

No hei taas! :) Innostuttiin tänään vielä valokuvailemaan (tai siis Tommi kuvasi ja minä pidin huolta, että lapsi pysyy poissa jaloista (= ) Minun pyykkipäivänikin oli vain kaunis ajatus, kun vettähän on tullut koko päivän. Tässä illalla kaverini toi Emmiinalle muutaman parin kenkiä ja niistä olen todella kiitollinen. Ne kun maksavat uutena ihan maltaita! Ja kävihän meillä tosiaan vielä mummi ja taatakin ja lapsi meni tietysti ihan sekaisin :) Siitäkin saadaan olla kiitollisia, kun isovanhemmat asuu niin lähellä, että hoitaja kyllä löytyy, jos tarve vaatii (= Ja ilo on onneksi molemminpuolinen :) No joka tapauksessa, tässä niitä kuvia. 


Televisio makuuhuoneessa on myös kiittämisen arvoinen asia. 


 Ja jos vielä pysytään näissä kiitosaiheissa, niin kiittää voisin vielä tämän asunnon säilytystilasta. Nuo kaapit on nimittäin ihan valtavia (ainakin verrattuna edelliseen asuntoon)! Tommikin on pienenä poikana pitänyt majaa noissa yläkaapeissa, kun tämä asuntohan on siis ollut aikanaan Tommin lapsuudenkoti. Täytyisi varmaan niitäkin joskus kuvailla! Saisipa ainakin hyvän syyn järjestää kaapit uudestaan (=


Tässä vanhassa lastenhuoneen sängyssä on nukkunut sekä Tommi että Tommin isä. Olenkohan jo minäkin siinä parit päiväunet ottanut. 
Hyvää yötä, kiitos teille kaikille kaikesta ja kaikkea hyvää! :)

1 kommentti:

  1. kivalta näyttää. Verhot varsinki, ihana piriste! Itsellä edessä myös lasteenhuoneen sisustus, saas nähdä millainen tulee :)

    VastaaPoista