sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Tuliaisia mummolasta!

Hei vaan pitkästä aikaa! Vietettiin Emmiinan kanssa viikko mummolassa ja tänään tultiin takaisin kotiin. Kotiin on aina mukava tulla, vaikkakin haikeaa. Paluu takaisin arkeen ei ole herkkua, kun on saanut viikon ajan nukkua aamuisin niin pitkään kuin nukuttaa :) Mutta joka tapauksessa, tässä tuliaisia mummolasta!

Lastenhuoneessa tarvitaan vielä hoitopöytää ja kaikkea oheistarvikkeita. Ongelmana on vain se, että lapsi tuppaa löytämään kaikki rasvat, vaipat ja hoitolaput (!!!). Tässä siis ensimmäinen ratkaisu. Kori voisi olla suurempikin,  mutta menettelee :) Tärkeintä on, että kaikki on helposti saatavilla. 


Jokaisen mummolaviikon yksi päivä kulutetaan yleensä Ylivieskassa. Ylivieska on siitä ihmeellinen, että vaikka se ei paikkana niin kovin suuri olekaan niin sieltä löytyy monen monta ihanaa sisustuskauppaa ja tietysti Kärkkäinen. Tämä pyöreä iso purkki löytyi Kärkkäiseltä. 


Ja tietysti se täytyy koemaistaa ennen käyttöä. 


Sininen tunika oli ihan pakko ottaa mukaan, se suorastaan huusi minua ostamaan sen. Sininen tunika Vero moda ja valkoinen mekko Vila. 


Ja uusin villitykseni. Twilight. Niiiin Rrrromanttista! Pian ne kaikki neljä kirjaa löytyvät myös minun kirjahyllystäni. www.huuto.net! 


9 kommenttia:

 1. Blogisi löytyi sattumalta. Harmikseni täällä ei ollut paikkaa mistä klikata lukijaksesi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit tänne, tervetuloa :) Nyt on asia hoidossa, liittymään siis (=

   Poista
 2. Vinkki: olen yhden pienen tytön täti.

  VastaaPoista
 3. Käyppäs kattomassa mun blogi. pianistinelamaa.blogspot.com

  VastaaPoista