sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

lasipurkit ja niiden sisältöä

Lasipurkit on nyt Amandan kotona niin ykkösjuttu :) Innostuin, kun sain anopiltani muutamia purkkeja, ja nyt niitä pitäisi saada jatkuvasti uusia. Ongelma on vain, etten tahdo keksiä, mitä niihin laittaisin. Tässä kuitenkin muutamia ideoita.


Äitini kertoi joskus, että aikanaan hänen opettajansa oli kerännyt tällaisia pieniä leluja ja käytti niitä oppimisen tukena. Innostuin ajatuksesta, ja olen kerännyt nyt lasipurkillisen pieniä muumeja, hello kittyjä, barbababoja.... En minä tiedä vielä mihin niitä käyttäisin, mutta ne ainakin näyttää kivalta lastenhuoneessa :) 


Tyylivarkaissa tyylivarkaissa! Jossakin jaksossa näin vilaukselta lasipurkin, johon oli laitettu näitä pitkiä kynttilöitä. Onneksi en ollut heittänyt näitä pois, sillä nyt niille tuli käyttöä!


Ja nämä pentikin purkit! Kahvin papuja, tuikkuja, teetä... Mitä nyt ikinä keksisikään. 


Tämä ihanuus on Lontoon tuliaisia. Ehkä joskus laittaisin siihen nappeja?


No, tämä ei ole lasipurkki, mutta tämä kuva oli silti pakko lisätä. Sain (tai siis Emmiina sai...) nuo oliot pikkusiskoltani ja niitä on nyt muutamaan kertaan tutkittu yhdessä. Lapsi menee aina ihan hepakkaan kun näkee koko purkin :)

1 kommentti:

  1. Kiva idea laittaa ladipurkkiin kruunukynttilöitä! Itsekin olen kerännyt vanhoja lasipurkkeja. Meinaan koristella niitä ja laittaa sisälle hiekkaa pohjalle ja tuikun :)

    VastaaPoista